Salgsboost

Få boostet salget med energioLeder I efter fornyet vækst og ønsker at hente nye kunder ombord eller at øge forretningen hos eksisterende kunder? Er der helt nye forretningsområder, der skal sættes i søen og kræver en ekstraordinær fokuseret indsats?

Er der muligheder for at hente yderligere omsætning og indtjening hjem ved at arbejde mere målrettet med krydssalg og mersalg?

energio kan hjælpe med at skabe fornyet energi i salgsarbejdet, og derigennem skabe ny vækst. Vi gør det blandt andet ved at skabe større motivation og arbejdsglæde i salgsorganisation, samtidig med at vi løfter produktivitet og effektivitet.
 

Kundereference: Mikael Thulin, adm. direktør, EET Europarts A/S

Mikael Thulin, EET Europarts“Da jeg ønskede at booste salget i slutningen af året og puste noget energi i vores salgsteam, havde jeg inviteret Leif Carlsen til at holde et 1 times ”energiboost” indlæg for alle vore sælgere.

Med udgangspunkt i sin egen imponerende personlige udvikling med hjælp fra Chris MacDonald og med sine enkle, men skarpe budskaber og ikke mindst sin smittende energi, lykkedes det til fulde at få hævet energiniveauet samt holdånden i vores salgsteam. Alle, der har brug for et energiboost, burde tage en time med Leif Carlsen fra energio.”
 

Flittighed er det nye sort

“It’s all about execution” er et ofte brugt udtryk i forretningsverdenen, og ikke uden grund: Uden eksekvering og handling sker der ikke meget.

Salg er en langstrakt procesDe fleste salgsorganisationer oplever, at det tager en hel del længere tid før kunderne når i mål med en købsbeslutning. Det er således ikke ualmindeligt, at det tager 15-25 procent længere tid, før du ved om du har fået ordren eller ej.

God gammeldags flid er således blevet det nye sort igen, hvis man som sælger skal kunne fylde salgstragten op. Der skal ringes mere ud for at kapre nye kunder. De konkrete sager skal følges minutiøst til dørs og når kunden er klar, skal der slås til med det samme. Samtidigt skal der sælges mere til den enkelte kunde for at fastholde indtjeningen.

energio hjælper med at skabe fornyet energi i salgsindsatsen, og assisterer med at få skabt rammerne for øget produktivitet og effektivitet hos den enkelte sælger. Der ligger ofte gemte ressourcer hos de fleste, og energio hjælper med at mobilisere disse ressourcer og konvertere dem til konkrete resultater.
 

Kundereference: Niels Billekop, Sales Director, Broad Market, Oracle Danmark

NielsBillekop“Skal du give dine sælgere et Kick, så ring til Leif Carlsen, så skal han nok give dem et energiboost. Processen gik blandt andet ud på at lære mit sælger team at fokuserer ”opgaven” og sikre at de ikke bruger tiden på ting der ikke er relevante, men derudover var der en del coaching af de enkelte sælgere for at forbedre deres pitch når de ringer op til kunder. Nu er det så min opgave at sikre at de ikke falder tilbage i den gamle rytme.

Jeg vil anbefale Leif Carlsen til de salgsorganisationer der trænger til et veltilrettet spark bagi!”
 

Kunderne flytter sig konstant

Kundernes købsproces har udviklet sig, hvorimod virksomhedernes salgsproces er den sammeKundernes købsproces og måde at købe ind på har alle dage været under forandring. Men siden krisens start tilbage i 2008 er det gået ekstra stærkt. Forandringernes sker hurtigere end nogensinde før, og med langt større effekt og konsekvens.

Mange brancher oplever, at kundernes købsproces er blevet forlænget med 15-25 procent. Dermed tager det tydeligvis længere tid før kunderne når i mål med deres købsbeslutning.

Samtidig fylder sociale medier som LinkedIn, Twitter, YouTube og Facebook meget mere i kundernes research, når der skal vælges til og fra. Der er også kommet flere kokke i køkkenet i form af, at der nu er flere beslutningstagere og influenter end nogensinde før.

Har du og dine sælgere fået tilpasset jeres salgsproces til nutidens markedsvilkår? Er sælgerne lige ud sagt flittige og målrettede nok?

energio kan assistere dig i at få dine salgsprocesser ajourført og optimeret. Samtidigt hjælper vi dig med at skabe en stærk kobling mellem processen og sælgernes eksekvering.
 

Kundereference: Claus Mikkelsen, salgsdirektør i PFA Pension

Mandlig avatar“Leif Carlsen har en historie, der viser at personlige mål og viljen til at nå disse, kan bringe os langt. Denne historie og Leif’s indsigt i en “sælgers hverdag” blev meget professionelt brugt, da Leif fik en halv dag med 10 kundechefer, der havde brug for et energiboost og nogle gode råd til at takle hverdagens udfordringer.

Leif evnede på en simpel måde at formidle sine budskaber og få kundecheferne engageret. Det er min klare opfattelse, at alle tog noget med, som kan bidrage til endnu bedre resultater.”
 
Kontakt Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller send en mail til leif.carlsen@energio.dk for at tage en uforpligtende snak om, hvordan energio kan bidrage med ny energi til salgsindsatsen i din virksomhed, og dermed skabe fornyet vækst.
 

© Copyright 2015 energio