Relationsboost

Få boostet dine relationerDe seneste års krise har gjort det mere udfordrende at drive virksomhed. Konkurrencen er således hårdere end nogensinde før, og der er en enorm fokus på pris, hvilket sætter indtjeningen under pres. Mange brancher oplever samtidigt at gennemsnitspriserne falder på grund af den teknologiske udvikling. Dermed skal der hentes flere nye kunder ombord, og der skal helst sælges mere til eksisterende kunder.

Heldigvis er der noget som ikke har forandret sig: Mennesker handler med mennesker.

Stærke relationer og et godt netværk har således aldrig været vigtigere end nu, og specielt hvis du arbejder med erhvervskunder eller offentlige kunder. I en verden, hvor mange produkter virker identiske for kunderne og ofte stort set koster det samme, er det “manden” og virksomheden, der gør forskellen.

energio hjælper virksomheder, organisationer og indvidier med at få boostet relationer og skabt nye forretningsmuligheder gennem netværket. Det kan ske gennem eksempelvis træning i brugen af LinkedIn som relations- og salgsværktøj eller konkret budskabstræning i forbindelse med salgsaktiviteter, netværkmøder, messer eller lignende.
 

Kundeference: Bent Christensen, partner og statsautoriseret revisor, BDO

Bent Christensen, BDO“Alle taler om netværk og gør en masse – men sker der noget?

Jeg havde derfor inviteret Leif Carlsen til at holde et indlæg for mine kollegaer om at sætte “energi i netværket” – og det virkede.

Jeg kan kun anbefale Leif Carlsen som “oplader og indpisker” – han får ting til at ske.”
 
 
 

Ram plet med LinkedIn og få både stærkere relationer og øget salg!

De fleste mennesker opfatter det erhvervsorienterede sociale netværk LinkedIn som stedet, hvor man skal have registreret sit CV med henblik på øge synligheden overfor rekrutteringsvirksomheder og fremtidige arbejdsgivere.

Gratis LinkedIn kursus - 4 gratis udsendelser om hvordan du får mere ud af LinkedInHvad mange ikke ved er, at LinkedIn er et utroligt fantastisk relationsværktøj og derfor også et meget stærkt salgsværktøj. Med LinkedIn er det muligt at dyrke og udvikle eksisterende relationer samtidigt med at du bruger værktøjet til at opsøge nye kunder.

energio har stor ekspertise i at hjælpe virksomheder og individer med at udvikle en konkret LinkedIn strategi. energio hjælper også med at få implementeret strategien og træne relevante medarbejdere i, hvordan de får det optimale ud af LinkedIn.

LinkedIn er i høj grad et hverdagsværktøj. Metodikkerne er derfor baseret på, at arbejdet skal foregå på et praktisk og operationelt niveau for at sikre, at I får konkrete resultater ud af LinkedIn som relations- og salgsværktøj.

energio tilbyder også kurser i brugen af LinkedIn med henblik på at træne såvel enkeltstående personer som hele teams. Det kan foregå enten i form af en-til-en træning, på åbne kurser eller i forbindelse med skræddersyede uddannelsesforløb.
 
Kontakt Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller send en mail til leif.carlsen@energio.dk med henblik på at tage en dialog om, hvordan han kan hjælpe dig og din virksomhed med at få konkrete resultater ud af at bruge LinkedIn.
 

© Copyright 2015 energio