Om energio

Hvem står bag energio?

Leif Carlsen, energioenergio ejes og drives af LinkedIn ekspert Leif Carlsen. Han er specialist indenfor motivation, ledelse, personlig udvikling, energi, salg, forretningsudvikling og Leif har mere end 25 års erfaring med i bagagen indenfor disse områder.

Leif er oprindeligt uddannet i Dansk Supermarked, og har sidenhen blandt andet arbejdet i Fona, Acer og mermaid technology. Igennem en længere årrække var han adm. direktør for it-virksomheden PC-WARE Danmark, og var samtidigt med i it-politisk udvalg under Dansk Industri. Endvidere har Leif arbejdet som partnerdirektør hos HP med ansvar for salg af pc-produkter via HP’s partnerkanal, inden han startede energio op.

Han er også uddannet indenfor fitnessverdenen som spinning- og cirkeltræningsinstruktør i SATS (tidligere fitness dk). 3 gange om ugen gennemfører Leif “indoor cycling” holdundervisning. Her bruger han sin energi og erfaring til at give medlemmer en god oplevelse, samtidigt med at de får flyttet deres mentale og fysiske niveau.

Du kan finde mere information om Leif på min LinkedIn profil ved at klikke her.

Du kan ringe til Leif på mobiltelefon 41 900 800 eller mail mig på leif.carlsen@energio.dk, hvis du vil i dialog med mig om, hvordan han kan hjælpe dig og din virksomhed med fornyet energi og motivation.
 

Hvad betyder navnet energio?

energio batteri-ikonDen absolutte kerne i alt, hvad energio beskæftiger sig med, drejer sig om energi. Det gør vi fordi energi er forudsætningen for enhver form for bevægelse og udvikling, uanset om det drejer sig om os som individer, teams, organisationer eller virksomheder – privat såvel som offentlig.

Du kan have verdens bedste idé eller intention, verdens bedste strategi eller verdens bedste produkt, men hvis du ikke sætter energi og handling bag, sker der absolut intet. Uden energi, ingen fremdrift. Uden energi, ingen udvikling.

Og da vi har specialiseret os i netop at skabe den energi, der skaber nye resultater for andre, ville vi også gerne have noget omkring energi ind i firmanavn og logo. Herudover skulle det selvfølgelig gerne være unikt, let at udtale og let at genkende visuelt.

Efter at have brainstormet forgæves omkring mange forskellige firmanavne, kom idéen for sjovs skyld at smide ordet energi ind i Google Translate og se, hvilke muligheder det ville give. Voilà, i løbet af et splitsekund var energio som firmanavn født. Det er nemlig energi på kunstsproget esperanto.
 

Praktiske oplysninger

CVR-nummer: 25 47 14 82
Bankforbindelse: Jyske Bank, Birkerød afdeling
Indbetalinger: Indbetalinger til energio kan foretages på kontonr. 5028 0001309752. Angiv meget gerne fakturanummer.

© Copyright 2015 energio