Foredrag

Få boostet din performance i hverdagen

Få inspiration og viden til, hvordan du kan få boostet din personlige performance, energi og motivation i hverdagen – både på jobbet og privat. Kært barn har mange navne – performancebooster, energibooster, motivator og foredragsholder Leif Carlsen leverer et indlevende og energifyldt foredrag omkring emnet energi og motivation, og hvordan du kan bruge det i forhold til dig selv, men også dine kolleger og medarbejdere, også hvis du er chef. Du får også en gratis energi tilstandsrapport med hjem som inspiration til og strømpil for, hvor du kan finde ekstra energi i din hverdag.
 

100 kilometer manden

Leif Carlsen når i mål efter at have gennemført sit 100 kilometer løbOplev Leif Carlsens inspirerende vedkommende historie, nemlig hans egen. Den handler om en direktør, som havde alt for travlt med alt andet end at passe på sig selv.

Da Leif Carlsen tilbage i 2008 deltog i tv-programmet “Med Chris på vægten” med Chris MacDonald, vejede Leif ikke mindre end 125 kilo! Rejsen mod en sundere livsstil var hård, relativ kort, men meget udbytterig for Leif. Undervejs i forløbet satte Leif sig endnu et mål – han ville løbe på 100 km i træk og han gjorde det! Leif er eksemplet på, at alt kan lade sig gøre – blot man selv kan mobilisere den nødvendige vilje.
 

Salgsboost

Salgsboost med Leif Carlsen fra energioLeder I efter fornyet vækst og ønsker at hente nye kunder ombord eller at øge forretningen hos eksisterende kunder? Er der helt nye forretningsområder, der skal sættes i søen og kræver en ekstraordinær fokuseret indsats?
Er der muligheder for at hente yderligere omsætning og indtjening hjem ved at arbejde mere målrettet med krydssalg og mersalg?

Leif Carlsen kan hjælpe med at skabe fornyet energi i salgsarbejdet, og derigennem skabe ny vækst. Det gør han blandt andet ved at skabe større motivation og arbejdsglæde i salgsorganisation, samtidig med at han løfter produktivitet og effektivitet.
 

Lidt om Leif Carlsen

Leif har mere end 25 års erfaring med ledelse, motivation, salg og markedsføring, og han omsætter sin viden og erfaring til en jordnær, indlevende og energifyldt undervisningsstil, som får alle med i forhold til det at arbejde med salgsudvikling. Han træner såvel individer som samlede teams, og har mange store firmaer på cv’et blandt andre Mercedes-Benz Danmark, Bluegarden, Intersport, Rambøll Management, Saint-Gobain Weber m.fl.
 

For forespørgsler og booking

One DecisionFor booking af Leif Carlsen til foredrag, workshops, performanceboost eller lignende, kontakt venligst Malene von Kiær hos bookingbureauet One Decision på telefon 31 61 17 00 eller send en mail til Malene på info@onedecision.dk for at starte en dialog med hende om, hvordan Leif Carlsen kan hjælpe jer med at skabe bedre performance gennem fornyet motivation og energi.
 

© Copyright 2015 energio