Energiboost

Få boostet din energi med en energiboost workshopDu kender det sikkert fra en kamerablitz med halv flade batterier. Der går længere og længere tid inden du kan tage et foto, og det bliver faktisk kun værre og værre. Det samme princip gælder for energiforladte og demotiverede medarbejdere, som ender med at arbejde langsomt og ineffektivt, og dermed ikke bidrager optimalt til virksomheden.

Uanset om du har et godt produkt og velfungerende systematikker og processer til at understøtte dit virksomhed, så kommer dine medarbejdere ikke langt uden god energi og motivation. Der skal ganske enkelt masser af god energi, motivation, fokus og retning til at skabe gode resultater nu om dage.

Få boostet den interne energi og få skabt bedre motivation og større arbejdsglæde. Både dine medarbejderes smil og bundlinien bliver større!

Kontakt Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller send en mail til leif.carlsen@energio.dk med henblik på at tage en dialog om, hvad energio kan gøre for at hjælpe med at skabe ekstraordinær god energi i din virksomhed.
 

Eksempler på kundereferencer i.f.m. energiboost:

 

Thomas Just Rasmussen, direktør i OBI Sport A/S

Thomas Just Rasmussen“Vi havde Leif forbi i forbindelse med et butikschefsmøde, hvor der skulle laves Kick-off til et uddannelsesprogram for alle vores medarbejdere. Leif havde den svære opgave, at sætte arbejdet omkring den personlige holdning og energi i perspektiv på 1½ time. Leif har en praktisk og ligefrem tilgang til, at det enkelte menneske selv har et ansvar for at løfte energi og indsats for sig selv og i et team. Med sit indlæg, som var langt fra den normale akademiske tilgang lykkedes det til fulde, at få vores butikschefer til at reflektere over hvor vigtig en drivefaktor energi er.”
 

Helle Clausen, Næstved Firma Sport

Helle Clausen, Næstved Firma Sport“I marts deltog jeg for 3. i Ansagers 24 timers spinnings event. Sidste instruktør var Leif Carlsen, som jeg ikke kendte så meget til, men som jeg havde hørt om og så meget frem til. Søndag kl. 11 gik Leif på podiet og selvom folk var trætte røg stemningen straks til tops. Leif´s arrangement, energi og sprængtfyldte væsen tog kegler. På daværende tidspunkt var jeg (sammen med 6 andre) godt igang med at arrangere et lignede arrangement og vi måtte bare have Leif med til vores afslutning i Næstved. Leif tog atter kegler og formåede næsten at “løfte taget”. Så hvis du vil sikre dig et brag af en afslutning, tør jeg godt anbefale Leif.”
 

© Copyright 2015 energio