Om energio


Hvem står bag energio?

energio aps ejes og drives af mig, Leif Carlsen. Jeg har mere end 25 års erfaring med ledelse, motivation, personlig udvikling, salg, indkøb og markedsføring.

Jeg er oprindeligt uddannet i Dansk Supermarked, og har sidenhen blandt andet arbejdet i Fona, Acer og mermaid technology. Igennem en længere årrække var jeg adm. direktør for it-virksomheden PC-WARE Danmark, og var samtidigt med i it-politisk udvalg under Dansk Industri. Endvidere har jeg arbejdet som partnerdirektør hos HP med ansvar for salg af pc-produkter via HP’s partnerkanal, inden jeg startede energio op.

Jeg er også uddannet indenfor fitnessverdenen som spinning- og cirkeltræningsinstruktør i fitness dk. Et par gange om ugen gennemfører jeg holdundervisning af almindelig medlemmer og såkaldte slankmedlemmer. Her bruger jeg min energi og erfaring til at give medlemmer en god oplevelse, samtidigt med at de får flyttet deres mentale og fysiske niveau.

Ring til mig på mobiltelefon 41 900 800 eller mail mig på leif.carlsen@energio.dk, hvis du vil i dialog med mig om, hvordan energio kan hjælpe dig og din virksomhed med fornyet energi og motivation.


Hvad kan energio hjælpe med?

energio har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe den energi, der skal til for at opnå resultater. Det kan eksempelvis være i forhold til gevinstkapitalisering, ny vækst i salget, forbedret motivation, fokus på menneskelige ressourcer eller håndtering af stress.

Mit overordnede mål er, at gøre det muligt for mine kunder at opnå en væsentlig udvikling hos medarbejderne og en mærkbar fornyet vækst i forretningen.

Min arbejdsform er uformel og praktisk orienteret. Udgangspunktet er at det enkelte menneske gennem målrettet træning og sparring kan udfordres, motiveres og inspireres til at skabe bedre resultater.


Hvad betyder navnet energio?

energio batteri-ikonDen absolutte kerne i alt, hvad jeg beskæftiger mig med i energio drejer sig om energi. Det gør jeg fordi energi er forudsætningen for alt, uanset om det drejer sig om os som individer, teams, organisationer eller virksomheder – privat såvel som offentlig.

Du kan have verdens bedste idé eller intention, verdens bedste strategi eller verdens bedste produkt, men hvis du ikke sætter energi og handling bag, sker der absolut intet. Uden energi, ingen fremdrift. Uden energi, ingen udvikling.

Og da jeg har specialiseret mig i netop at skabe den energi, der skaber nye resultater for andre, ville jeg også gerne have noget omkring energi ind i mit firmanavn og logo. Herudover skulle det selvfølgelig gerne være unikt, let at udtale og let at genkende visuelt.

Efter at have brainstormet omkring mange forskellige firmanavne, prøvede min kæreste for sjovs skyld at smide ordet energi ind i Google Translate og se, hvilke muligheder det ville give. Voilà, i løbet af et splitsekund var energio som firmanavn født. Det er nemlig energi på kunstsproget esperanto.

© Copyright 2014 energio aps