Hvem står bag energio?

Leif Carlsen

Leif Carlsen, energioenergio ejes og drives af mig, Leif Carlsen. Jeg ser mig selv om ekspert og specialist indenfor ledelse, motivation, personlig udvikling, energi, salg, indkøb og markedsføring, og jeg har mere end 25 års erfaring med i bagagen indenfor disse områder.

Jeg er oprindeligt uddannet i Dansk Supermarked, og har sidenhen blandt andet arbejdet i Fona, Acer og mermaid technology. Igennem en længere årrække var jeg adm. direktør for it-virksomheden PC-WARE Danmark, og var samtidigt med i it-politisk udvalg under Dansk Industri. Endvidere har jeg arbejdet som partnerdirektør hos HP med ansvar for salg af pc-produkter via HP’s partnerkanal, inden jeg startede energio op.

Jeg er også uddannet indenfor fitnessverdenen som spinning- og cirkeltræningsinstruktør i fitness dk. Et par gange om ugen gennemfører jeg holdundervisning, både generelle og såkaldte slankehold. Her bruger jeg min energi og erfaring til at give medlemmer en god oplevelse, samtidigt med at de får flyttet deres mentale og fysiske niveau.

Du kan finde mere information om mig på min LinkedIn profil ved at klikke her.

Ring til mig på mobiltelefon 41 900 800 eller mail mig på leif.carlsen@energio.dk, hvis du vil i dialog med mig om, hvordan jeg og energio kan hjælpe dig og din virksomhed med fornyet energi og motivation.

Dorthe Gotthold Nielsen

Dorthe Gotthold Nielsen, energioJeg arbejder som konsulent og coach. Jeg brænder for at hjælpe virksomheder og mennesker med at mobilisere ny energi og motivation i hverdagen således, at de kan udnytte en større grad af deres potentiale. Min ambition, når det gælder det enkelte menneske, er at hjælpe med at blive den bedst mulige version af sig selv.

Min personlige historie tager afsæt i et “knockout” tilbage i 2012. Min karriere kørte på sit højeste i et stort globalt ledelsesjob indenfor shipping og IT-branchen, og der var fuld fart på familielivet med små børn. Undervejs blev jeg ramt af type 1 diabetes, og fik nærmest totalt vendt op og ned på livet. Alt dette resulterede i stress og mangel på energi.

Idag er jeg kommet styrket gennem krisen, og jeg bruger nu egne erfaringer til at hjælpe andre med at skabe balance mellem det at udnytte en større grad af sit potentiale, men ikke mere end krop og sind kan bære. Udover den personlige viden og erfaring, har jeg en teoretisk baggrund i form af en management coachuddannelse fra Ørsted Udvikling & Ledelse.

Mine styrker ligger i kombinationen mellem en stærk forretningsforståelse, min teoretiske baggrund og personlige erfaring samt en stor menneskelig forståelse.

Du kan finde mere information om mig på min LinkedIn profil ved at klikke her.

Du er velkommen til at kontakte mig på mobiltelefon 22 89 05 56 eller mail mig på dgn@energio.dk, hvis du ønsker at tage en snak om, hvordan jeg hjælpe dig og dine medarbejdere med at udnytte en større grad af jeres potentiale.

Hvad betyder navnet energio?

energio batteri-ikonDen absolutte kerne i alt, hvad energio beskæftiger sig med, drejer sig om energi. Det gør vi fordi energi er forudsætningen for enhver form for bevægelse og udvikling, uanset om det drejer sig om os som individer, teams, organisationer eller virksomheder – privat såvel som offentlig.

Du kan have verdens bedste idé eller intention, verdens bedste strategi eller verdens bedste produkt, men hvis du ikke sætter energi og handling bag, sker der absolut intet. Uden energi, ingen fremdrift. Uden energi, ingen udvikling.

Og da vi har specialiseret os i netop at skabe den energi, der skaber nye resultater for andre, ville vi også gerne have noget omkring energi ind i firmanavn og logo. Herudover skulle det selvfølgelig gerne være unikt, let at udtale og let at genkende visuelt.

Efter at have brainstormet forgæves omkring mange forskellige firmanavne, kom idéen for sjovs skyld at smide ordet energi ind i Google Translate og se, hvilke muligheder det ville give. Voilà, i løbet af et splitsekund var energio som firmanavn født. Det er nemlig energi på kunstsproget esperanto.

Praktiske oplysninger

CVR-nummer: 25 47 14 82
Bankforbindelse: Jyske Bank, Birkerød afdeling
Indbetalinger: Indbetalinger til energio kan foretages på kontonr. 5028 0001309752. Angiv meget gerne fakturanummer.