06.05.2013
06 maj 2013

Gratis LinkedIn kursus

Living Smart TV“, som kan prale af at være Danmarks populæreste podcast, har i samarbejde med energio produceret et gratis LinkedIn kursus i fire dele om det erhvervsorienterede sociale netværk, LinkedIn. Udsendelserne er specielt interessante, hvis du gerne vil arbejde med begrebet Social Selling, men er bestemt også relevante for alle andre som gerne vil arbejde med LinkedIn.

Den primære idé med LinkedIn kurset er:

  • at give et indblik i, hvad LinkedIn er og hvad et kan bruges til
  • at vise hvordan du opretter en profil på LinkedIn
  • at vise dig hvordan du får en ekstra skarp profil på LinkedIn
  • at vise dig hvordan du opbygger dit LinkedIn netværk
  • at vise dig hvordan du bruger LinkedIn som salgsværktøj
  • at vise dig hvordan du kan tjekke en leverandør inden du køber
  • at vise dig hvordan du kan bruge LinkedIn til at stå stærkere som jobsøger

1. udsendelse: Klik her for se udsendelsen.
2. udsendelse: Klik her for se udsendelsen.
3. udsendelse: Klik her for se udsendelsen.
4. udsendelse: Klik her for se udsendelsen.

Hver udsendelse varer mellem 20 og 30 minutter, og du kan med fordel sidde samtidigt med din LinkedIn profil åben på din computer, og rette til og tilføje efter forslagene i udsendelserne.

Hvis du efter at have set udsendelsen er blevet nysgerrig efter at høre, hvad du og din virksomhed kan få ud af at bruge LinkedIn, vil vi foreslå at du kigger forbi energio’s søsterselskab, Social Selling Company, som har specialiseret sig at hjælpe virksomheder med at bruge LinkedIn til salg og markedsføring.
 

Tags: , , , , , , , , , , ,
3 Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Og når nu snakken falder på LinkedIn og træning i brugen af dette super stærke værktøj, så vil jeg gerne atter gøre reklame for energio’s fire videofilm med et minikursus om, hvordan du kan få mere ud af LinkedIn. Du finder link til oversigten over de fire gratis videofilm her. […]

  2. […] allerede har en profil, så kan du med fordel få “tunet” din profil ved at gennemgå energios gratis LinkedIn videokursus. Det kan hjælpe dig til at få din LinkedIn profil til at fremstå bedst mulig således, at du kan […]

  3. […] Du finder link til det gratis LinkedIn kursus her. […]

Der er lukket for kommentar.

© Copyright 2015 energio