14.09.2013
14 sep 2013

Energi smitter

Energi smitter som bekendt. Men du vidste måske ikke, at energi også kan “smitte” mellem et fysisk apparat som en metronom (et apparat som signalerer taktslag med enten lyd eller lys). Men det kan faktisk lade sig gøre, hvilket du kan se i nedenstående video.

32 metronomer bliver startet på forskellige tidspunkter, hvilket betyder at de ikke går i takt med hinanden til at starte med. Hvis metronomerne er placeret på et fast underlag, vil de blive ved med ikke at gå i takt med hinanden, da der stort set ikke overføres energi mellem metronomerne. Bliver de derimod placeret på et mere bevægeligt underlag, som det i videoen, vil metronomerne stille og roligt begynde at gå i takt med hinanden – ganske enkelt ved at energi fra en metronom smitter til en anden.

Budskabet er naturligvis, at energi smitter og at bevidsthed omkring dette kan gøre en enorm forskel i samspillet blandt mennesker. De fleste mennesker gemmer på skjulte energireserver, som kan mobiliseres gennem målrettet arbejde med motivation og mening.

De venligste hilsner

Leif Carlsen
 
PS: Hvis du er i tvivl om, at energi smitter, så prøv at smutte forbi borgerservice på dit lokale rådhus og få lavet et kørekort eller pas. De fleste vil opleve, at de bliver påvirket af en energi, som typisk ikke er opløftende, men derimod smager af langsommelig bureakrati og tunge processer. Hvis du derimod står sammen med nogle venner i forhallen til en biograf, vil du til gengæld blive smittet med god energi og en positiv stemning, fordi du og de andre gæster glæder sig til at se en god film.
 

Tags: , , , , ,
1 Besvar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] selv lige den korte video ovre på mit firmawebsite ved at klikke her. Ha’ meget gerne lyd på og lyt til, hvordan metronomerne stille og roligt begynder at gå i […]

Der er lukket for kommentar.

© Copyright 2015 energio